kunstkring Zeewolde

OVER ONS

HISTORIE

Kunstkring Zeewolde bestaat sinds 1992. Opgericht vanuit een groepje kunstenaarsvrienden en uitgegroeid tot een zelfstandige vereniging (sinds 2015) Het doel van de vereniging Kunstkring Zeewolde is het organiseren van exposities, lezingen en workshops met als doel de kennis over allerlei kunst- en cultuurvormen bij de leden te verbreden. De vereniging wil zo tevens een bijdrage leveren aan de uitstraling van Zeewolde. De Kunstkring bestaat uit circa 70 leden.

Anno 2022

In 2022 heeft de Kunstkring Zeewolde een vers nieuw bestuur gekregen en staat de koers op nieuwe activiteiten gericht. Te beginnen met een kunstmarkt tijdens de Havendagen in Zeewolde op zaterdag 23 juli 2022. Ook komen er weer diverse lezingen, workshops en een eindejaarsexpositie aan. 

BESTUUR

Medio november 2021 heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. Zie hieronder de huidige samenstelling van het bestuur.   

Voorzitter

Margreet Faber

Secretaris

Marion Waaijer

Penningmeester

Vacature

Algemeen bestuurslid

Jeannette Meijer

Celine van Werlee

Communicatie & PR

Petra Wiebenga

STATUTEN

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze statuten, neem dan contact op met het secretariaat van de Kunstkring of mail naar: info@kunstkringzeewolde.nl

Download statuten Kunstkring Zeewolde