oog header

WORD LID VAN DE KUNSTKRING ZEEWOLDE

Ben jij geïnteresseerd in kunst maken en/of kijken, erover praten, ervan leren? Welke disciplines van kunst dan ook? Tekenen, schilderen, schrijven, keramiek, beeldhouwen, metaalbewerking, fotografie, boekkunst, ruimtelijk, intallaties, nieuwe kunstvormen die wij nog zelfs nog niet kennen? Je bent van harte welkom om lid te worden van de Kunstkring Zeewolde.

De Kunstkring is een netwerk van (nu) zo’n 90 kunstenaars uit Zeewolde. Wij komen meerdere keren per jaar bij elkaar en er worden verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder: 

  • Exposities
  • Kunstmarkten
  • Workshops
  • Lezingen
  • Excursies

Het is mogelijk om actief mee te doen in de vereniging, door bijvoorbeeld een functie in het bestuur of een van de werkgroepen voor activiteiten. Ook is het mogelijk om aan te haken bij team communicatie & PR. 

Je wordt persoonlijk uitgenodigd voor alle activiteiten via e-mail.

De meeste activiteiten zijn gratis, soms werken onze aanbieders of partners met een leden-korting.

Lid worden van de Kunstkring Zeewolde is ook dé manier om laagdrempelig in contact te komen met andere kunstenaars en zo je netwerk uit te breiden met gelijkgestemden. 

 

Kosten lidmaatschap
De contributie bedraagt momenteel € 25,- per jaar, en loopt per kalenderjaar.

Ben je wel geïnteresseerd in kunst en de kunstkring, maar heb je weinig tijd of geen gelegenheid om van de activiteiten van de vereniging te genieten? Steun de Kunstkring Zeewolde dan met een lidmaatschap als vriend.